Planning-handleiding-CBR-examencategorie

Examencategorie ophalen

Om nieuwe producten en locaties van het CBR in ISV planning  te laden dient u gebruik te maken van CBR Connect en ISV Planning. Volg hiervoor de onderstaande stappen.

 1. Indien u ISV Planning open heeft staan, sluit u deze af.
 2. Start CBR Connect
 3. Open het tabblad “Stamgegevens”
 4. Klik op de knop “gegevens downloaden
 5. CBR Connect laadt nu nieuwe CBR producten in het systeem van ISV. Wacht tot de procedure is voltooid. Na het afronden krijgt u de melding “De download is compleet” in beeld.
 6. Sluit CBR Connect
 7. Start ISV Planning
 8. Ga naar het tabblad “Onderhoud Lijsten”
  17. Menu onderhoud lijsten (planning) top producten locaties.png
 9. Kies voor Top producten / Locaties
 10. Kies Producten uit het submenuHet scherm wat u vervolgens te zien krijgt (zie afbeelding hieronder) is het scherm waarin u de automatisch opgehaalde TOP producten vanuit de koppeling met het CBR (via CBR Connect) kunt beheren. Allereerst is het belangrijk dat u voor uw producten aangeeft of het een praktijk- of theorieproduct betreft.

   • Er wordt automatisch aangevinkt welke producten meetellen in de verplichte nascholing (zie de tweede kolom).
   • In de derde kolom kunt u de producten aanvinken die u het meest gebruikt. De voorkeurstabel doet niets anders dan in verdere lijsten met TOP producten de aangevinkte producten bovenaan in de lijst vermelden.

  In de laatste kolom kunt u aangeven voor welke producten een machtiging dient te zijn afgegeven alvorens het product op naam gereserveerd kan worden (producten in de categorie personenauto).

 11. Selecteer welke producten als Praktijk dienen te worden weergegeven
 12. Selecteer welke producten als voorkeur in uw productlijst moeten voorkomen
 13. Sluit “Top producten beheren”.

U heeft nu uw producten bijgewerkt. Deze producten worden standaard als wit weergegeven in de planning. Dit zou verwarring kunnen geven voor de instructeur. Daarom bevat ISV ook de mogelijkheid om de kleuren van de categorieeën in de planning aan te passen. Hoe u dit kunt bewerkstelligen leest u hieronder.