ISV SMS

De uitbreiding ISV-SMS maakt het mogelijk om uw leerlingen persoonlijker te benaderen door ze een tijdig een SMS te sturen met informatie over lessen, een examen, of een felicitatie wegens een verjaardag of uiteraard het slagen voor de rijopleiding!

Is de SMS functie nog niet actief, neem dan contact met ons op.

SMS instellen

Ga in ISV Administratie naar Onderhoud Lijsten -> SMS Instellingen.

Er opent een nieuw scherm.

Instellen SMS berichten bij een lesafspraak
(Bij het gebruik van de Rijles App, wordt er al standaard een bericht naar de cursist verzonden voor aanvang van een afspraak)

Voor u ziet u nu de instellingen van ISV SMS. Standaard opent het venster met de instellingen van Lessen. Door het eerste vakje aan te vinken geeft u aan of er een SMS uitgestuurd moet worden naar leerlingen vóór aanvang van de rijlessen. Vervolgens geeft u in het tweede vakje aan hoeveel minuten van tevoren de leerling moet worden herinnerd.

Het derde vak is het bericht wat verstuurd wordt naar de leerlingen. Hier kunt u gebruik maken van de codes die onder in het venster zijn weergegeven.

Deze codes worden ook gebruikt voor de opmaak van uw facturen, herinneringen en emails.

Zorg ervoor dat het bericht niet langer dan 160 karakters lang wordt na vervanging van de codes. Hierdoor voorkomt u dubbele SMS kosten voor het verzenden van een bericht (één sms = 160 karakters).

Voor de overige tabbladen, Praktijkexamens vooraf, Examens achteraf, Verjaardag, Herinnering en Rijscholen, kunt u de bovenstaande instructie blijven gebruiken. Eerst vinkt u aan of u de SMS functie wilt activeren, vervolgens kiest u een onderdeel, voert u de data in en uiteindelijk het te versturen bericht.

Na het invullen van deze gegevens kunt u de SMS instellingen afsluiten door op “Sluiten” te klikken.