Code95-Nascholing vaststellen

Door de gegevens te stroomlijnen kunt u sneller werken met de nascholing. Zo kunt u bijvoorbeeld overzichten samenstellen van kandidaten die nog opgeroepen moeten worden voor hun einddatum.

Ook uw zakelijke klant krijgt de gegevens van zijn medewerkers sneller gepresenteerd in het bedrijven portaal.

Het toevoegen van de einddatum geeft duidelijkheid van welke kandidaten over deze datum heen zijn of hier dicht tegenaan zitten. U kunt hierdoor gerichter actie ondernemen.
Bij het afronden van een periode kan nu een nieuwe einddatum worden toegevoegd. Zo kunnen gegevens van de vorige periode worden genegeerd bij het opstellen van rapporten.

Met de koppeling naar het bedrijfsportaal van ISV Online kunnen uw zakelijke klanten een volledig overzicht inzien met de gevolgde nascholing en de einddatum voor Code 9, u bent dus nu met ISV in staat om uw klanten volledig te ontzorgen voor het nascholingstraject.

De software is daarvoor ingrijpend aangepast en u vindt daarom op verschillende punten een ander overzicht met betrekking tot de nascholing. Neem de scherm even in u op en voer dan de stappen door verderop in deze pagina zodat u ook uw klanten kunt ontzorgen voor de nascholing.

In de klantkaart vindt u daarvoor nu een duidelijk overzicht van de einddatum van de geselecteerde cursist

Door de gegevens te stroomlijnen kunt u sneller werken met de nascholing. Zo kunt u bijvoorbeeld overzichten samenstellen van kandidaten die nog opgeroepen moeten worden voor hun einddatum. De datumkeuze in de kalender bepaald welke periode wordt weergegeven, zo kan er ook in vorige periodes worden gekeken.Indien u gebruik maakt van ISV Online heeft u de mogelijkheid om uw zakelijke klant te ontzorgen met een volledig compleet overzicht van de geregistreerde nascholing.


Het toevoegen van de einddatum geeft u dus duidelijkheid van welke kandidaten over deze datum heen zijn of hier dicht tegenaan zitten. U kunt hierdoor gerichter actie ondernemen.

Acties

Aan een einddatum kunnen acties worden gekoppeld. Hiermee kunt u de documenteren welke acties richting cursist zijn ondernomen of nog ondernomen moeten worden. Door aan een actie een opvolgdatum toe te kennen kan ook automatisch een mail verzonden worden wanneer deze opvolgdatum verstrijkt.

Acties toevoegen

Acties kunnen op drie plaatsen worden toegevoegd: op het tabblad Nascholing van de cursist, in het overzicht nascholing en in het bedrijvenscherm op het tabblad nascholing

Tabblad nascholing cursist

druk op de knop ‘+’ naast de actie lijst

Overzicht nascholing

Om aan 1 cursist een actie toe te voegen: klik met de rechter muistoets op de cursist en kies ‘actie uitgevoerd’

Om dezelfde actie toe te voegen aan een groep cursisten: selecteer de betreffende cursisten en druk vervolgens op de knop ‘actie toevoegen’

in bedrijvenscherm: tabblad nascholing.

Dit is gelijk aan het overzicht nascholing, voor groepen cursisten: selecteer de cursisten en druk op de knop ‘ Selectie actie toekennen’

Actie scherm

Voer een korte tekst in waar de actie over gaat.. Gaaat het alleen om het registreren van een uitgevoerde actie, kies dan voor ‘ geen opvolgdatum’ .

Moet er wel opvolging plaatsvinden, kies dan voor ‘wel een opvolgdatum’.  selecteer de opvolgdatum m.b.v. de kalender.
voor de dagelijkse mail met uit te voeren opvolgacties zijn er drie mogelijkheden: naar het algemene meldingen adres (zie vervaldata voor het instellen hiervan), naar het mailadres van de ingelogde gebruiker, of naar het mailadres zoals ingesteld bij een rijschool.

ISV Online kijkt dagelijks of er acties zijn met een opvolgdatum op vandaag, en verzamelt deze per mailadres. Deze verzameling wordt naar dit mailadres gestuurd

Acties bekijken

De acties worden getoond op het tabblad nascholing van de cursist, in het overzicht nascholing, op het tabblad nascholing in het bedrijvenscherm en in het overzicht nascholingacties.

In het overzicht nascholing en het bedrijvenscherm worden alleen de laatste acties per cursist getoon. Op het tabblad nascholing van de cursist wordt de hele lijst getoond.

Overzicht nascholing acties

Ga naar ISV Administratie -> menu leerling -> overzicht nascholing acties

Stel een datum bereik in. Kies vervolgens of de acties getoond moeten worden met een invoerdatum in het gekozen bereik, of met een opvolgdatum in het gekozen bereik. Druk nu op de knop ‘ ophalen’  De cursisten die voldoen aan het criterium worden nu opgehaald.

Filteren: in de lijst rechtsboven worden alle verschillende acties getoond. klik er een aan om alleen de cursisten te tonen waarbij deze actie vermeld staat.

Exporteren: druk op de knop exporteren om de lijst zoals deze getoond wordt te exporteren naar excel.

Mailmerge: druk op deze knop om naar het mailmerge scherm te gaan met de huidige selectie vast ingevoerd. Vanuit hier kan dan bijvoorbeeld een mail gestuurd worden naar de cursisten