CBR-handleiding-resultaten

CBR Koppeling resultaten

In het tabblad resultaten kunt u per dag of over een bepaalde periode de resultaten van de afgelegde toetsen en examens ophalen vanuit TOP en inlezen in ISV. Het tabblad laat alleen de resultaten zien van definitief goedgekeurde examens, het is dus belangrijk om foutmeldingen in eerdere tabbladen opgelost te hebben voordat het examen wordt afgelegd.

16. Resultaten 1.png

Naast het ophalen en inlezen van de resultaten geeft dit tabblad de mogelijkheid om eerder handmatig ingevoerde resultaten te overschrijven met de resultaten die rechtstreeks vanuithet CBR afkomstig zijn. Hiervoor zet u het vinkje aan bij ‘1e / her overschrijven’ alvorens u op de knop ‘Resultaten downloaden’ drukt. Tevens is het mogelijk om examens die als eerste examen vermeld staan in ISV aan te passen naar een herexamen (middels de knop wijzig 1e/her en examinator). Dit is met name praktisch wanneer u onlangs bent gestart met ISV en er bijvoorbeeld eerder BE examens van een kandidaat in uw oude systeem vermeld staan.

Na het downloaden van de resultaten biedt ISV CBR KoppelingĀ u de mogelijkheid om de opgevraagde lijst af te drukken. Wanneer de resultaten zijn gedownload kunt u verder gaan met het tabblad ‘Controle’.