CBR-handleiding-aanvraag-ophalen

CBR Koppeling aanvraag ophalen

In het tablad ‘Aanvragen ophalen’ klikt u op de knop ophalen aanvragen (zie afbeelding). ISV zal vervolgens de lopende aanvragen downloaden en automatisch matchen met de leerlinggegevens in ISV, indien een leerling niet kan worden gematcht ziet u deze terug in de lijst. De kandidaten in de lijst kunt u vervolgens handmatig koppelen aan de juiste leerling in ISV.

9. Aanvraen ophalen 1.png

Voor het matchen selecteert u bovenin het scherm een leerling (zie onderstaande afbeelding), deze zoekt u vervolgens door het begin van de naam in te vullen in het invoerveld. Wanneer u vervolgens op Enter drukt klapt de leerlinglijst uit waardoor er een keuze kan worden gemaakt voor de juiste kandidaat. Klik ten slotte op de knop “Match leerling” om de aanvraag te matchen met de leerlingggegevens in ISV. De eerste keer dat u CBR koppeling gebruikt kan deze lijst behoorlijk lang zijn, het is aan te raden om de aanvragen samen met één of meerdere collega’s te matchen alvorens verder te gaan naar het volgende tabblad.

10. Aanvragen ophalen 2.png

Als de aanvragen zijn opgehaald en gematcht met de leerlinggevens in ISV kunt u verder gaan met het tabblad ‘Blokken ophalen’.