Administratie-handleiding-vekabest

VEKA BEST / THEORIE-LEREN.NL

Koppeling Veka Best Theorie-leren.nl

Deze koppeling maakt het mogelijk dat u rechtstreeks vanuit ISV uw leerlingen aanmeld bij het theorie-leren.nl. De leerling kan hierdoor direct vanuit het cursistenportaal ISV Online zijn theorie oefenen zonder daarvoor appart in te loggen in het systeem van theorie-leren.nl

De koppeling is beschikbaar vanaf ISV Administratie 6.2.139 in combinatie met ISV Online versie 2.1.121

Om gebruik te kunnen maken van de koppeling dienen volgende instellingen doorgevoerd te worden:

1. In ISV Administratie menu Onderhoudslijsten > Rijschool gegevens > Gegevens Wijzigen selecteer de betreffende rijschool en geef bij “Veka Best online koppeling” een rijschool code in en klik op de knop “Aanmelden”

Uw rijschool wordt nu automatisch geregistreerd bij Veka Best en deze zal u producten toewijzen. Het toewijzen van de theorie producten wordt door Veka Best gedaan.

2. Ga nu naar ISV Administtratie > Bestand > Instellingen ISV Online. Klik hier op tabblad “Cursisten” en selecteer de categorie waarvoor u thoerie-leren.nl wilt gebruiken.

 

Door nu een leerling te openen en vervolgens via menu Leerlingen > Veka Best Online theorie > “Theoire-leren.nl Leerling inschrijven” krijgt u onderstaand scherm. Klik op “Aanmelden”

 

Als de leerling is aangemeld en Veka Best producten aan uw rijschool heeft toegekend, kan er een keuze voor het beschikbare product worden gemaakt en bevestigt.

 

Na het bevestigen kan de cursist online inloggen en zal er een nieuwe link zijn geplaatst met de naam en inloggegevens voor het automatisch inloggen bij theorie-leren.nl