Administratie-handleiding-dymo-printer

HANDLEIDING DYMO

 Het is mogelijk om een Dymo Label Writer te koppelen aan ISV-Software.

Ga hiervoor naar Bestand -> Instellingen.

Kies vervolgens voor tabblad Administratie.

U krijgt nu een overzicht te zien met de instellingen voor administratie.

Ga naar de regel: “Adres Template voor Dymo”.

Hier ziet u dat het veld leeg is. Indien dit zo is, gaat ISV er standaard van uit om het Dymo Template te openen, zoals deze vermeld staat in de servermap van ISV software.

Indien de layout wilt aanpassen, omdat bijvoorbeeld de uitlijning niet correct is, kunt u dit aanpassen door het Dymo bestand, welke te vinden is in de servermap van ISV Software, te openen met uw Dymo Software. Hier stelt u de nieuwe waarden in en vervolgens slaat u het bestand op onder dezelfde naam.

Vanaf nu print uw Dymo Label writer documenten met de door u opnieuw doorgevoerde instellingen.

Indien ISV een melding geeft dat “Adres onjuist” is, dan dient u de Dymo template opnieuw toe te voegen in “Adres Template voor Dymo”, zoals deze staat weergegeven bij Bestand -> instellingen -> Administratie.

De Dymo Template kunt u vinden in de ISV map op uw server.
Nieuwe Dymo label writer geinstalleerd

Indien u een nieuwe label writer geinstalleerd heeft, met nieuwe/aangepaste software, zal deze hoogstwaarschijnlijk labels aanmaken onder een andere extensie (in plaats van .label).

Om dit op te lossen:

Ga naar Administratie: Bestand -> instellingen -> Administratie.

Ga naar “Adres Template voor Dymo” -> Klik op bladeren. Er opent nu een nieuw venster waarin u kunt zoeken naar een nieuwe template. Dit moet u in dit geval niet doen. Klik op annuleren.

Het veld bij “Adres Template voor Dymo” is nu leeg. Klik op Sluiten.

Open de software voor de Dymo Label Writer.  Maak een nieuwe template aan en sla deze op als .label bestand op de server.
Ga vervolgens naar Bewerken -> Voorkeuren en selecteer hier bij het venster: “Altijd openen met” de label die u zojuist op de server heeft opgeslagen.

U kunt nu weer labels printen in ISV.